Rabu, 20 Juni 2018

Kijk hoe je Shampoo gebruikt, One-One kan vlekkerig make-up maken

http://smartdetoxsynergybandung.com/nutrisi/chlorophyll/

Kijk hoe je Shampoo gebruikt, One-One kan vlekkerig make-up maken

 

Naast het gezicht kan acne ook op de rug voorkomen. Acne die op de rug verschijnt, kan het uiterlijk verstoren, vooral wanneer u een halter nek of backless kleding wilt dragen die de huid van de schouder en rug blootstelt. Bovendien veroorzaakt acne op de rug ook ongemak, variërend van jeuk tot pijnlijk. Oorzaken van acne verschijnen op de rug evenals hormonale factoren, ook vanwege de manier waarop het bad minder nauwkeurig is. Dermatoloog uit de Verenigde Staten, Christie Kidd legde de verrassende reden uit waarom veel mensen acne op de rug hebben. Hoe je shampoo, kan een van de oorzaken zijn van het optreden van acne op de rug.

 

De meesten van ons wassen ons haar, dragen conditioner, en wanneer de conditioner nog in ons haar zit, maken we ons lichaam schoon en ten slotte spoelen we de conditioner af, "zei Christie, zoals geciteerd vanuit de allure.

 

Deze badvolgorde is wat Christie denkt dat fout is. Conditioner bevat geconcentreerde olie die het haar hydrateert. Wanneer het haar wordt gespoeld met water, zal de conditioner door de rug gaan en residu achterlaten op het oppervlak van de huid. Als u de conditioner samen met de badzeep spoelt, zijn het residu en de olie niet helemaal schoon en aan de huid van de rug bevestigd. Olie en residu kunnen de poriën verstoppen, en wanneer het wordt geassembleerd met bacteriën, veroorzaakt het acne. Kendall Jenner's vaderschapsteam raadt ook aan hoe je bad en shampoo op de juiste manier inneemt om acne op de rug te voorkomen. Begin met shampoo met shampoo en breng conditioner aan op het haar. Wacht ongeveer 2-3 minuten totdat de conditioner in het haar sijpelt en spoel vervolgens grondig. Bind of klem het haar vervolgens op en ga verder met het schoonmaken van het lichaam met behulp van zeep. Dit voorkomt dat de olie de conditioner aanraakt en aan de huid blijft kleven. Wat als de acne is blijven groeien in de huid van de rug? In tegenstelling tot de gezichtshuid, kan acne op de rug worden overwonnen zonder een crème of acnemedicijn te gebruiken. Het belangrijkste is om het lichaam schoon te houden.

 

Wanneer acne op de rug verschijnt, vermijd zeep met te harde formules die de huid droog kunnen maken. Gebruik een huidreiniger met een zachte formule en een uitgebalanceerde pH. U kunt kiezen voor een douchegel of doucheroom met arganolie, jojoba-olie of theeboomolie die antibacteriële voordelen heeft. Na het sporten of het doen van zweet-bevrijdende activiteiten, verander onmiddellijk in droge kleren en indien mogelijk neem onmiddellijk een bad. Een bad nemen verwijdert zweet en bacteriën die poriën kunnen verstoppen. Lichaamshuid moet ook exfoliëren om dode huidcellen kwijt te raken, sneller te regenereren en nieuwe, gezonde huidcellen te produceren. Kies scrubs met medium granen; niet te glad noch te hard. Aanbevolen met zeep die al een korrelenscrub bevat. (hst / hst)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar